Supertracks Records X-Clusive!

 

Exclusive Flowerbomb Remixes by DJ Jaimy & Eddy de Clercq

 

Image

See the YouTube videoTwintig jaar geleden begon Dance muziek aan een glorieuze muzikale zegetocht in Nederland. Eddy de Clercq, één van Nederlands Dance pioniers maakte speciaal voor deze gelegenheid een nieuwe remix van 'Flowerbomb'; 'Summer Garden RMX'. 'Flowerbomb' was het oorspronkelijke thema van de Viktor & Rolf catwalkshow voor hun zomercollectie van 2006, en tevens de tune voor de lancering van het gelijknamige parfum door L'Oreal. De originele track is afkomstig van het ´Music for Catwalks´ album dat in november 2007 is uitgebracht door Supertracks Records.

Ook werd Jaimy benaderd, de bekende Amsterdamse DJ en producer die van ´Flowerbomb´ een gelaagde minimal groovy remix maakte die z´n weg naar de dansvloer zeker zal vinden. Jaimy is een van de eerste Nederlandse producers die in 1990 kon leven van House muziek. Met een platencontract in z'n zak als 19-jarige bij het Amsterdamse Outland Records was hij verantwoordelijk voor een groot aantal releases. Zijn succes is niet binnen de grenzen van Nederland gebleven, een van zijn tracks heeft de zesde positie gehaald in de Billboard Charts.

Eddy de Clercq pakt uit met een speciale radio- en clubvriendelijke remix die het poëtische origineel weliswaar trouw blijft maar qua beats en dancegroove een compleet nieuwe sound neerzet.

De 'Flowerbomb' remixes door DJ Jaimy en Eddy de Clercq zijn vanaf 11 Juli 2008 te downloaden via o.a. Beatport.com!

 

Image