Michael Jackson...dodelijke ziekte

 

Geen Popcorn nieuws , maar toch de moeite om te vermelden.....

Image

 

ImageMichael Jackson lijdt naar verluidt aan een dodelijke ziekte. De 50-jarige popster, die er recent heel zwak uitzag en in een rolstoel zat, kampt met de erfelijke ziekte AAD (Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie. Hij mist een eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen. Volgens zijn biograaf Ian Halperin is Jackson bijna blind omdat hij de ziekte jarenlang geheim heeft gehouden. Dat zegt Halperin in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

Longtransplantatie
"Jackson moet een longtransplantatie krijgen, maar misschien is hij daar al te zwak voor. Hij lijdt immers ook aan emfyseem en heeft chronische maag- en darmbloedingen. Hij kan nog amper praten en uit zijn linkeroog ziet hij maar voor vijf procent meer. Jarenlang heeft hij medicatie genomen om de zaak te stabiliseren, maar nu dringen zwaardere maatregelen zich op".

Michaels broer Jermaine heeft bevestigd dat Michael het momenteel "niet zo goed stelt".

Rechtszaak Billie Jean
Vorige week kwam aan het licht dat Billie Jean Jackson, een vrouw die beweert de echtgenote van Jackson te zijn en tevens de moeder van zijn jongste zoon Prince Michael III, de zanger voor de rechter daagt. Ze eist 740.000 euro en de gedeelde voogdij over de jongen van zes. (bang/lb)