Mary Silvers - The Power Of Love - Voor Jefke & Marianne - 19 Aug 2007

 

Image

Mary Silvers - The Power Of Love

Deze Powerplay die met uitzondering op zondag wordt voorgesteld, wordt opgedragen aan een groot fan van The Popcorn Oldies, Jeff Budts

Lieve popcornvrienden,

We zijn toch zo klein op deze wereld, alles gaat zo vlug voorbij... Niettegenstaande ieder van ons zijn eigen karakter heeft, de ene wat sterker dan de andere, wat soms tot fricties leidt, hebben we toch allemaal dezelfde passie, namelijk de liefde voor de popcornoldies. Een van onze hofleveranciers Jeffke Budts heeft het momenteel nodig dat we hem met gans ons popcornhart bijstaan, daar hij een harde strijd levert tegen de door ons zo bekende doch onmenselijke ziekte, waar ieder van ons persoonlijk of onze familie, vrienden en kennissen mee geconfronteerd worden. Jeffke, beter bekend als "BEJE", vecht heel hard om er terug door te komen en de strijd is zeker niet eerlijk....

Daarom deze week een toepasselijke PPP volledig opgedragen aan Jeffke Budts van Temse en zijn lieve vrouwtje."

Jeff, voor jou en de jouwen ... " The Power Of Love ... and Popcorn ..."

webbeheer www.popcornoldies.com & Theo Dumoulin


Mary Silvers maakte één single, die tot The Northern Soul behoort en teruggeleid kan worden naar The Chicago Soul Cellar.

De single kwam in 1963 uit op het One Derful label, als achterkant van " I ". Het One Derful label is geformeerd in Chicago in 1962 door George Leaner. Ook Benny Turner bracht daar materiaal op uit, zoals het gekende "Come Back Home" in twee verschillende uitvoeringen.

Andere artiesten op dit label waren The Accents en Betty Everett, maar niet met hun Popcorn-materiaal.

Er is een Franstalige versie van dit liedje onder het motto "La Voix De Mon Amour". Deze zogenaamde Ye Ye Popcorn Oldie wordt gezongen door Dean Cooper, in een accent dat doet denken aan Nancy Holloway.

Er is ook nog een andere Northern Soul versie van hetzelfde liedje, bij monde van de zangeres Amanda Humphrey. 

Theo Dumoulin