14-4 Mr Dj himself Goes Solo

 

ImageJeff hoeft al lang niet meer voorgesteld te worden, hij is reeds meer dan 30 jaar een monument in het land van de Popcornoldies. Vraag maar eens aan Theo Dumoulin wie zijn grote voorbeeld is ? Theo steekt dit niet onder stoelen of banken in zijn popcornshow op Laserradio. Op 14 april as komt Jeff weer in actie met zijn eerste solo party van 2007. Mr Dj himself neemt dan plaats achter de draaitafels in Schellebelle. Een dorp in Oost Vlaanderen die je zo wat een beetje ZIJN thuishaven kan noemen. Wie herinnert zich niet de Champou in het aanpalende Wichelen ? Dit waren nog eens de gouden jaren van de Popcornoldies. De 27A is en blijft een keet die voor dergelijke avonden zeer geschikt is. Mega Events zoals Willy’s Moustache hebben een totaal ander doel, zeg maar publiek. Dit soort soirées in de 27A zijn de avonden van de Die Hards, de gepassioneerde, zij willen alléén genieten van HUN muziek omdat ze die door en door kennen… ImageJeff wist me te vertellen dat hij nog eens alle schuiven zal opentrekken zoals het een ex-dj van Popcorn Vrasene past. Er is er ene die denkt zei hij dat er maar één dj in de popcorn draaide om ZIJN avonden te promoten, maar ja die weet dan ook niet beter want hij was er niet bij destijds, die pronkte toen in jeugdmagazines met muziek uit de toenmalige BRT top 30   ;-)))) Ik zag een paar dagen geleden een supergemotiveerde Dj, dit wordt popcorn op zijn best met The One And Only Jeff Callebaut.

Gelegen op slechts 5 min. rijden van dancing Champou te Wichelen, de gekende oldiedancing uit de jaren ’70, is het praatcafé “27A” gemakkelijk bereikbaar:

Via de E40 Brussel-Oostende, neemt U uitrit N°17-“Wetteren”, op het einde van de uitrit volgt U de wegwijzer richting Wetteren, aan de 1° lichten blijft U rechtdoor rijden, in Wetteren volgt u de wegwijzer richting Schellebelle tot in het centrum – hoogstraat 27a. (afstand max. 15 min)

Vanuit de richting St. Niklaas gaat U via de N41 richting Hamme en Dendermonde, nadien volgt U de wegwijzer “Wetteren”, in het centrum van Schellebelle vindt U nadien het swingcafé 27A (afstand +/- 40 min.). Pakeergelegenheid en dranken aan democratische prijzen !

Itinéraire:Situé à seulement 5 minutes en voiture du « Champou », le célèbre dancing des oldies des années 70, à Wichelen, le « 27A », café de swing et de causerie, est facile d’accès.

Venant de l’autoroute E40, prenez la sortie n° 17 – Wetteren.  À la fin de cette sortie suivez la direction Wetteren.  Au 1er feu rouge continuez tout droit vers Wetteren où un poteau indicateur vous renseignera la direction de Schellebelle. Vous arriverez ainsi au centre et à la rue « hoogstraat 27A ».  (ce parcours dure max. 15 min.). Possibilité de parking et boissons à des prix démocratiques !